Jakość wody używanej w obiektach gastronomicznych ma szczególne znaczenie, ponieważ wpływa między innymi na właściwości przyrządzanych potraw. Duża zawartość chloru czy też wysoka twardość może zmienić smak i zapach jedzenia, a także gorących napojów. Dlatego tak ważne jest, by wyposażyć lokale w urządzenia zapewniające skuteczne i szybkie uzdatnianie wody w gastronomii.
Demineralizacja wody jest możliwa przy użyciu takich rozwiązań jak automatyczne zmiękczacze czy też urządzenia do filtracji (wykorzystujące takie zjawiska jak na przykład odwrócona osmoza). W naszej ofercie znajdą Państwo również szeroki wybór wkładów filtracyjnych o wszechstronnym zastosowaniu w zmywarkach, piecach konwekcyjno-parowych, piekarnikach, kostkarkach czy ekspresach do kawy i nie tylko. Prezentowane rozwiązania są nie tylko wydajne, ale i proste w obsłudze.
Zmiękczacz Junior Mini VC
Odwrócona osmoza Easy Kompakt
RO HydroBox
EasyWash
Systemy STR MB do całkowitego odsalania wody
Filtry z wymiennymi wkładami
Zmiękczacz Junior Mini VC
Odwrócona osmoza Easy Kompakt
RO HydroBox
EasyWash
Systemy STR MB do całkowitego odsalania wody
Filtry z wymiennymi wkładami
Filtr ONE C
Filtr ONE C poprawia właściwości wody, co pozwala na
ONE LEAD
ONE MG +
Filtr uzupełnia wodę w minerały niezbędne do poprawy
ONE SOFT
ONE MB
ONE UF
Miernik przepływu wody uzdatnionej
Miernik przepływu wody uzdatnionej Bluetooth Imeter
Filtr ONE C
Filtr ONE C poprawia właściwości wody, co pozwala na
ONE LEAD
ONE MG +
Filtr uzupełnia wodę w minerały niezbędne do poprawy